Vi tilbyder / Lokale-leje

Lokale-leje

Rytterstue pr. døgn kr. 3.125
Rytterstue + tipi pr. døgn kr. 4.375
Big Bar pr. døgn kr. 3.750
Big Bar + tipi pr. døgn kr. 5.000
Det lejede er rengjort ved ankomst - skal afleveres i samme rengjorte stand ved afrejse. Der betales kr. 1.000 i forbindelse med leje i depositum for manglende rengøring.
Lejer står selv for bortskaffelse af affald.
 
-------------------------
 
Vi tilbyder spændende og anderledes lokaler til udlejning.
 
Vi råder over vores Big Bar og Rytterstue.
 
Lokalerne koster ikke noget at være i, hvis I bestiller jeres menu hos os, men ønsker I selv stå for mad og drikke, betales der en lejepris.
 
Der forefindes kølefaciliteter i forbindelse med Rytterstuen. I forbindelse med leje af Big Bar'en, kan vi tilbyde jer opbevaring i vores kølerum - dog i begrænset omfang. 
 
Mange vælger, at lægge aktiviteter ind i programmet for deres festlige arrangement. Det kan fx være en times sjov med bueskydning, skydning med luftriffel og en tur i vores kæmpe gynge. Alle sammen aktiviteter, hvor man ikke bliver hverken våd eller beskidt, men kan lave noget aktivt sammen, som et sjovt afbræk i festen.
 
Der kan altid lånes grill i forbindelse med lokaleleje. Dog skal man selv medbringe kul og tændvæske.
 
Service medbringes hjemmefra.
 
Slut evt. jeres aften af med overnatning i vores tipi. Tipien kan lejes sammen med både Rytterstue og Big Bar. Tipien ligger meget tæt på Rytterstuen og ca. 100 meter fra Big Bar'en. Læs mere om tipien her.
Fort Østerlund | CVR: 28112718 | Østerlundvej 10, Virklund, 8600 Silkeborg - DK | Tlf.: 86 83 62 33 | fort_oesterlund@mail.dk