top of page

Forhindringsbane

ved sø

Priser

Minimumspris pr. gruppe, altså det mindste beløb der betales pr. gruppe er kr. 1500. Tiden er afgørende og antallet af aktiviteter er et skøn. Er der mere tid tilovers, vil der kunne prøves flere aktiviteter. 

2 timer - ca. 7 aktiviteter 

Pris pr. pers. kr 300 over 12 år

Pris pr. pers. kr 200 under 12 år
 

For skoler og institutioner uanset alder: 200 kr

3 timer - ca. 10 aktiviteter 

Pris pr. pers. kr 350 over 12 år

Pris pr. pers. kr 250 under 12 år

For skoler og institutioner uanset alder: 250 kr 

Banen består af 7 forskellige udfordringer - eller det antal udfordringer I kan nå på 2 timer.

Alle har det til fælles, at de foregår ved, over eller på vores idyllisk beliggende sø. Man bliver her udfordret på balance, samarbejde, præcision og overskridelse af personlige grænser. 

Aktivitetsbanen er meget brugt i forbindelse med firma-arrangement, polterabend, fødselsdage, skoleture, familiearrangement, Blå Mandag mm.


Kan gennemføres fra ca. 7 år - dog med undtagelse af Tovbanen, da denne kræver man min er ca. 1.60 høj.

 

Alle deltagere skal bære lukkede sko på disse udfordringer - fx en godt snøret kondisko. Dvs. sandaler, træsko og klipklappere ikke er tilladt.


Max deltagerantal pr. hold 16 -18 personer. Ved flere deltagere, vil I blive inddelt i flere hold. Dog vil I aldrig komme fysisk ret langt fra hinanden, selv om I er delt op i hold. Holddeling kan evt. laves hjemmefra og evt. markeres med enten en farvet t-shirt, pandebånd eller en farvet streg på kinden.

 

Vi kan aktivere grupper på op mod 170 personer ad gangen.


Denne aktivitet lægger i høj grad op til konkurrence, da der kæmpes mod hinanden individuelt og også holdvis. Vores instruktører noterer point ved de forskellige øvelser, medmindre dette ikke ønskes.

Resultatet bliver offentliggjort umiddelbart efter sidste udfordring - med mindre I har booket andre aktiviteter, som skal tælle med i scoren.

Skal I spise hos os om aftenen, så får I resultaterne under middagen. Sørg evt. selv for passende præmier. Fx. til bedste hold, bedste kvinde og bedste mand.​

Der er risiko for at falde i vandet på vores aktivitetsbane, men vi starter som regel med at gennemføre de aktiviteter, hvor risikoen for at falde i vandet er mindst.

I kan selv vælge hvilke aktiviter, I vil prøve afhængig af risikoen for at blive våd. Ønsker I på dagen at ændre i valget af aktiviteter, kan det aftales med instruktørerne, så risikoen for at blive våd bliver væsentligt reduceret.

 

Aktiviteter og vådhedsrisiko på aktivitetsbanen

bottom of page