Forhindringsbane

ved sø

Varighed 2 timer.

Pris pr. pers. kr. 250 over 18 år

Pris pr. pers. kr. 175 under 18 år

 

Banen består af 7 forskellige udfordringer - eller det antal udfordringer I kan nå på 2 timer.

Alle har det til fælles, at de foregår ved, over eller på vores idyllisk beliggende sø. Man bliver her udfordret på balance, samarbejde, præcision og overskridelse af personlige grænser. 


Kan gennemføres fra ca. 7 år - dog med undtagelse af Tovbanen, da denne kræver man min er ca. 1.60 høj.

 

Alle deltagere skal bære lukkede sko på disse udfordringer - fx en godt snøret kondisko. Dvs. sandaler, træsko og klipklappere ikke er tilladt.


Max deltagerantal pr. hold 16 -18 personer. Ved flere deltagere, vil I blive inddelt i flere hold. Dog vil I aldrig komme fysisk ret langt fra hinanden, selv om I er delt op i hold. Holddeling kan evt. laves hjemmefra og evt. markeres med enten en farvet t-shirt, pandebånd eller en farvet streg på kinden.

 

Vi kan aktivere grupper på op mod 170 personer ad gangen.


Denne aktivitet lægger i høj grad op til konkurrence, da der kæmpes mod hinanden individuelt og også holdvis. Vores instruktører noterer altid point ved de forskellige øvelser, medmindre dette ikke ønskes.

Resultatet bliver offentliggjort umiddelbart efter sidste udfordring - med mindre I har booket andre aktiviteter, som skal tælle med i scoren.

Skal I spise hos os om aftenen, så får I resultaterne under middagen. Sørg evt. selv for passende præmier. Fx. til bedste hold, bedste kvinde og bedste mand.​

Aktivitetsbanen er meget brugt i forbindelse med firma-arrangement, polterabend, fødselsdage, skoleture, familiearrangement, Blå Mandag mm.

Der kan lånes en trækvogn, når I køber drikkevarer hos os.

(Husk det ikke er tilladt, at medbringe egne drikkevarer.)

De forskellige udfordringer:
 

  • Balancebom

  • Planken ud

  • Gyngen

  • Tovbanen

  • Little-John dyst

  • Kajak-stafet

  • Dækbanen

Der er risiko for at falde i vandet, når man prøver vores aktivitetsbane. Vi starter som regel altid med at gennemføre de aktiviteter, hvor risikoen for at falde i vandet er mindst, hvorefter risikofaktoren gradvist stiger.

 

Skulle det være køligt den dag I kommer, kan vi evt. konvertere nogle af de udfordringer hvor der er størst risiko for at blive våd, til tørre aktiviteter på land. Der kan fx vælges tre andre discipliner ind i stedet for Little-John

dysten, Balancebommen og Dækbanen som er de udfordringer med størst risiko for vandgang.

Aktivitetsbanen kan, med udskiftning af de tre aktiviteter, gennemføres med en kraftig reduceret risiko for at falde i vandet, men stadig med et moment af spænding.

 

Aktiviteter vi kan tilbyde i stedet for de tre nævnte, kan være bueskydning, skydning med luftriffel og en samarbejdsøvelse hvor man bygger en konstruktion i træ. Dette kan aftales på dagen.

Varighed 3 timer.

Pris pr. pers. kr. 325 over 18 år

Pris pr. pers. kr. 225 under 18 år

 

Minimum pris pr. gruppe, altså det mindste beløb der betales pr. gruppe er kr. 1500

eller