PAINTBALL

Varighed 2 timer (evt. 3)

2 timer - incl. 50 kugler - pris pr. pers kr. 200.

3 timer - incl. 50 kugler - pris pr. pers kr. 225 (Ikke fredag og lørdag.) 

2 timer - frit kugleforbrug kr. 475 (Gælder kun når alle på holdet benytter sig af tilbuddet.)

Ekstra kugler - min. 50 stk pr. påfyldning - kr. 0,80 pr. stk.

Vi råder i 'Paintball Town' over 3 meget forskellige udendørsbaner. Banerne er varierende i størrelse og terræn. Hvor man på én bane hurtigt kommer i nærkamp, lægger en anden op til andre spilformer.

Paintball kan i Danmark spilles af personer fra 18 år. Unge på 16-18 år kan dog spille, hvis der bliver medbragt en fuldmagt fra forældre eller værge. Er I mellem 16 og 18 år, så læs mere, inden I booker.

 

Min 6 deltagere og max deltagerantal ca. 50 personer. 

Man udstyres med et paintballgevær og det nødvendige udstyr, hvorefter man skyder efter hinanden inde på de forskellige baner. Man skyder med kugler på ca. 10 mm, som splatter ud når de rammer. I kuglerne er der en farvet substans, som ligner maling. Denne 'maling' er dog ikke hverken giftig eller svær at få af tøjet.

Vi spiller forskellige typer af spil, hvor I som gæster i høj grad er med til at bestemme, hvilke spiltyper I vil spille. Fx Capture the Flag eller Rabit hunt.

 

Med i prisen får man en altid camouflagekedeldragt, halskrave til indikation af hold, handsker, en godkendt sikkerhedsmaske og et luftdrevet halvautomatisk paintballvåben.

Denne aktivitet lægger i høj grad op til konkurrence, da der kæmpes mod hinanden holdvis.

 

Vores paintballbaner er meget brugt i forbindelse med firmaarrangement, polterabend, tur med idrætsforeningen og fødselsdage mm.


Vi har åben hele året på vores paintballbaner.

Se evt pakketilbud.