top of page

PAINTBALL

Priser paintball

Minimum betaling ved paintball er for 8 personer. Tiden er inklusiv instruktion til spillene og betaling.
Minimumsalderen for at spille paintball er 16 år. For spillere mellem 16 og år, skal der medbringes id og en fuldmagt fra forældre eller værge med tilladelse til at spille.

 

Guld
 

Sølv

Bronze

2 timer

Min. 8 personer

 

Frit kugleforbrug
 

550 kr pr. person

2 timer

 

Min. 8 personer
 

300 kugler
 

440 kr pr. person

2 timer

Min. 8 personer
 

100 kugler
 

275 kr pr. person

Ekstra kugler

50 kugler

40 kr.

0,8 øre/styk

Kasse med 2.000 kugler

1.400 kr.

0,7 øre/styk

Vi råder i 'Paintball Town' over 3 meget forskellige udendørsbaner. Banerne er varierende i størrelse og terræn. Hvor man på én bane hurtigt kommer i nærkamp, lægger en anden op til andre spilformer.


Vi spiller forskellige typer af spil, hvor I som gæster i høj grad er med til at bestemme, hvilke spiltyper, I vil spille.

Man udstyres med et paintballgevær og det nødvendige udstyr, hvorefter man skyder efter hinanden inde på de forskellige baner. Man skyder med kugler på ca. 10 mm, som splatter ud når de rammer. I kuglerne er der en farvet substans, som ligner maling. Denne 'maling' er dog ikke hverken giftig eller svær at få af tøjet.

Med i prisen får man en altid camouflagekedeldragt, halskrave til indikation af hold, handsker, en godkendt sikkerhedsmaske og et luftdrevet halvautomatisk paintballvåben.

Denne aktivitet lægger i høj grad op til konkurrence, da der kæmpes mod hinanden holdvis.

 

Vores paintballbaner er meget brugt i forbindelse med firmaarrangement, polterabend, tur med idrætsforeningen og fødselsdage mm.


Vi har åben hele året på vores paintballbaner i døgnets lyse timer.

bottom of page