LEJE AF LOKALER

Vi tilbyder spændende og anderledes lokaler til udlejning!

 

Lokalerne koster ikke noget at være i, hvis I bestiller jeres menu hos os, men ønsker I selv at stå for mad og drikke, betales der en lejepris.

 

Der kan altid lånes grill i forbindelse med lokaleleje. Dog skal man selv medbringe kul og tændvæske.

Service medbringes hjemmefra.

Mange vælger, at lægge aktiviteter ind i programmet for deres festlige arrangement. Det kan fx være en times sjov med bueskydning, skydning med luftriffel og en tur i vores kæmpe gynge. Alle sammen aktiviteter, hvor man ikke bliver hverken våd eller beskidt, men kan lave noget aktivt sammen, som et sjovt afbræk i festen.

 

Slut evt. jeres aften af med overnatning i vores tipi. Tipien kan lejes sammen med både Rytterstue og Big Bar. Tipien ligger lige op af Rytterstuen og ca. 100 meter fra Big Bar'en.

 

 

Det lejede er rengjort ved ankomst - skal afleveres i samme rengjorte stand ved afrejse.Der betales kr. 1.000 i forbindelse med leje i depositum for manglende rengøring.Lejer står selv for bortskaffelse af affald.

 

Rytterstuen

Rytterstue pr. døgn kr. 3.125

Rytterstue + tipi pr. døgn kr. 4.375

Her forefindes kølefaciliteter, så I selv kan have mad og drikkevarer på køl.

Rytterstuen har plads til ca. 35-40 personer og består af 2 mellemlange og 1 langt bord, som er lavet i træ. Stilen i rummet er rustikt og der er et stort udstoppet bison hoved hængende samt højt til loftet.

Big Bar'en

Big Bar pr. døgn kr. 3.750

Big Bar + tipi pr. døgn kr. 5.000

 

I forbindelse med leje af Big Bar'en, kan vi tilbyde jer opbevaring i vores kølerum - dog i begrænset omfang. Big Bar'en har plads til ca 80 personer og er derfor oplagt at holde fødselsdag eller andre store arrangementer i.
Big Bar’en har vinduer hele vejen rundt og er derfor et dejligt, lyst rum som ligger idyllisk placeret i grønt område.

press to zoom
Big Baren
Big Baren

press to zoom
Big Baren
Big Baren

press to zoom

press to zoom
1/3