top of page

VI TILBYDER

Find oplevelser og bespisning til et

hvert arrangement - hvad enten I skal holde polterabend, firmafest, konfirmation, overlevelsestur, eller I skal på tur med en SFO eller gymnasieklasse.

 

Udover vores aktiviteter og bespisning, har vi mange andre tilbud. - Heriblandt overnatning, lokaleleje, pladsleje og ridelejr for børn.

 

Mulighederne er mange, hvad enten I er en stor gruppe eller en lille gruppe.

Vi har aktiviter for alle. Både små børn og helt gamle kan være med og det kræver ikke en fysisk god form, for at udføre vores aktiviteter.

Sikkerhed

SIKKERHED

Der følger altid en af vores instruktører med jeres gruppe rundt til de forskellige øvelser og udfordringer. Instruktøren vejleder, holder styr på sikkerheden og noterer i pointscorelisten.

Alkohol kan købes ved os og er tilladt i moderate mængder. Instruktøren vurderer om I kan fuldføre aktiviteterne.

Narkotika af en hver form er forbudt. 

Ved alle vores aktiviteter skal man have lukkede sko på. Fx kondisko. Det er ikke tilladt at deltage med sandaler, træsko og klipklappere. Denne regel gælder også ved de udfordringer, hvor man kan falde i vandet.

Husk at det altid er muligt at få et bad, når I har været ude og prøve kræfter med vores aktiviteter. Medbring selv håndklæde, sæbe og evt. poser til våde sko og vådt tøj.

 

 

Minimumsalder

MINIMUMSALDER

Paintball

I Danmark har vi en nedre aldersgrænse på 16 år, for at kunne spille paintball. 

 

Er man mellem 16 og 18 år, skal man medbringe en fuldmagt fra forældre eller værge med en tilladelse, hvor man får lov til at spille. Ligeledes skal der medbringes ID.

VIGTIGT: Er man mellem 16 og 18 år, får man IKKE lov at spille, hvis man ikke har fuldmagt og ID med.

 

 

Øvrige aktiviteter

Ved størstedelen af vores øvrige aktiviteter, kan børn fra 6-7 års alderen deltage. 

 

 

bottom of page