top of page
Sikkerhed

SIKKERHED

Der følger en af vores instruktører med jeres gruppe rundt til de forskellige øvelser og udfordringer. Instruktøren vejleder, holder styr på sikkerheden og noterer i pointscorelisten.

Alkohol kan købes ved os og er tilladt i moderate mængder. Det er ikke tilladt for berusede personer at benytte aktiviteterne.

Narkotika af en hver form er forbudt. 

Du deltager på eget ansvar og bør tjekke dine personlige forsikringer.

Alle aktiviteter med højde eller risiko er sikkerhedsgodkendte af Force og Politiet. 

Ved alle vores aktiviteter skal man have lukkede sko på. Fx kondisko. Det er ikke tilladt at deltage med sandaler, træsko og klipklappere. Denne regel gælder også ved de udfordringer, hvor man kan falde i vandet.

Husk at det altid er muligt at få et bad, når I har været ude og prøve kræfter med vores aktiviteter. Medbring selv håndklæde, sæbe og evt. poser til våde sko og vådt tøj.

 

 

MINIMUMSALDER

Paintball

I Danmark har vi en nedre aldersgrænse på 16 år, for at kunne spille paintball. 

 

Er man mellem 16 og 18 år, skal man medbringe en fuldmagt fra forældre eller værge med en tilladelse, hvor man får lov til at spille. Ligeledes skal der medbringes ID.

VIGTIGT: Er man mellem 16 og 18 år, får man IKKE lov at spille, hvis man ikke har fuldmagt og ID med.

 

 

Øvrige aktiviteter

Vi har en generel minimumsalder på vores aktiviteter på 18 år. Man underskiver en sikkerhedsinstruktion før aktiviteterne, der kræver at man er ansvarlig voksen.

Ved specielle arrangementer kan der laves undtagelser ved forældreunderskrift eller ved institutioner. FX Blå mandag arrangement.

 

 

Minimumsalder
bottom of page